MONTAJ PROFESIONAL

Contact

0720 741 019

Telefon

contact@acoperim.net

Email

Str. Calarasi nr.465, Fetesti

Adresa

MATERIALE CONSTRUCTII- CHERESTEA TIVITA

Punem mare preț pe calitatea produselor noastre și, tocmai din acest motiv, comercializăm și folosim întotdeauna cele mai bune articole lemnoase pe care să le folosești în construcțiile tale. Atunci când ne aprovizionăm cu produse lemnoase, ne asigurăm că acesta sunt rezistente, esența garantând durabilitate de-a lungul timpului.

Materie prima de calitate

Materia folosită pentru produsele din lemn pe care le comercializăm constă în bușteni de brad, molid dar și o mulțime de alte specii de lemn autohtone, atent selecționate pentru a oferi toate avantajele posibile celor care le vor utiliza ulterior la construcții.

Utilizarea lemnului natural în construcții este foarte populară. Și acest lucru nu este întâmplător, deoarece acest material are un indicator ridicat al respectării și siguranței mediului, care este atât de necesar în timpul construcției clădirilor rezidențiale. Avantajul materialului lemnos este capacitatea de a respira, are o izolație termică bună și este foarte durabil.

Tipuri de cherestea

Cheresteaua este un produs lemnos semifinit sau semifabricat obtinut prin taierea longitudinala a lemnului rotund. Aceasta debitare are drept scop obtinerea a doua sau mai multe fete plane, cu dimensiuni standardizate.

Cheresteaua folosită la construcţii se poate clasifica în funcţie de: – specia lemnoasă; – gradul de prelucrare al canturilor; – forma geometrică a secţiunii transversale; – pozitia piesei de cherestea in raport cu inelele anuale; – locul ocupat in sectiunea transversala a bustenilor; – grosime; – lungime; – calitate.

Lemnul se folosește la numeroase lucrări de reparații și construcții, iar rezultatul tuturor operațiunilor depinde în mod direct de calitatea acestuia, motiv pentru care este foarte important să înțelegeți cum să alegeți cheresteaua potrivită pentru casă și la ce aspecte ar trebui acordat în primul rând atenție.

Există o modalitate de a achiziționa cherestea de înaltă calitate în funcție de nevoile tale și anume utilizare serviciilor unui furnizor de încredere. ML CONSTRUCT este gata să te ajute în acest sens, mizând pe mulți ani de experiență și pe o reputație de încredere. În funcţie de grosime, cheresteaua poate fi: – grindă; – riglă; – dulap; – scândură; – margine; – șipcă.