Case tip A

MONTAJ PROFESIONAL

Contact

0720 741 019

Telefon

contact@acoperim.net

Email

Str. Calarasi nr.465, Fetesti

Adresa

ACOPERIM.NET - CASE TIP A

Casa de vacanta tip A frame e solutia ideala pentru zonele montane ori reliefe cu peisaje si locatii spectaculoase. O astfel de casa de vacanta iese in evidenta într-un mod placut, iar mediul in care o construiesti ii poate da un luciu si mai puternic.

De cativa ani sunt la moda si in Romania acest tip de construcții, atat pentru aspectul lor foarte modern cat si pentru confortul oferit.

Confort si Simplitate

Este o casuta confortabila si mai putin conventionala,nici prea mica dar nici mare,inspirata din natura, cu elemente de structura si finisaje din lemn de pin si brad ceea ce ii permite sa se integreze perfect in peisajul inconjurator!

Simplitatea proiectelor pentru case, sau pentru casele de vacanta, revine usor usor in domeniul constructilor. Aceasta revenire se face usor usor, punand mai mult accent pe baza calitatii materialelor folosite.

Relaxare si intretinere simpla

Se potriveste foarte bine ca si locuinta de vacanta mai ales pentru zona de munte datorita formei acoperisului cu inclinatie mare.Zapada nu se poate acumula ceea ce inseamna ca greutatea ei nu va fi o problema!

Un alt argument ce ar putea cantari in decizia de a ne face o astel de casa il reprezinta intretinerea exterioara a imobilului, care este limitata la cele doua fatade, principala si posterioara intrucat acoperisul se extinde pana aproape de sol pe ambele parti.